fbpx

No resistance

Schrijf je hier in en bekijk mijn GRATIS succesvideo!

Ontdek hoe ook jij een succesverhaal kan maken door eindelijk het echte geheim achter succes te zien, ervaren en toe te passen

Wat een onzin allemaal….

Al die “internetondernemers” die je bijna garanderen dat je succesvol wordt als je hun businessmodellen toe past… als dit zo was waren al die duizenden mensen die zich aanmelden rijk of economisch succesvol….

Er is niks vervelender dan meer geld willen verdienen, maar niet weten hoe, of iets kunnen maar het niet durven omdat je het geld en de kennis niet hebt om het daadwerkelijk te doen.

Herken je dat gevoel…

Tijdens een feestje succesverhalen horen van je beste vrienden of vriendinnen en dezelfde nacht laat thuiskomen met eindeloze gedachtes over “waarom jij nog geen stappen kunt of durft te maken” of vragen als “hoe je moet beginnen aan jouw eigen succesverhalen.”?

Ik was het net als jou zat om s ’nachts wakker te liggen van alle frustraties en gedachtes. Ik was het zat om elke keer weer te kijken op YouTube naar “zogenaamde” succesvolle Businessmodellen die me nergens naartoe hielpen (terwijl ik ook druk bezig was met mijn opleidingen) en ik was het zat om niet genoeg geld te kunnen verdienen om wat leuks te kunnen kopen voor mijn vriendin of mezelf.

Dus besloot ik het anders aan te pakken…

Tijdens mijn jaren ondernemen en hard werken ben ik op de volgende 3 meest “mindblowing” ontdekkingen gekomen, en dat is dat….

 1. Het perfecte businessmodel niet bestaat! Wel een perfect business persoon
  (Jij maakt de business, de business niet jou!)
 2. Snel geld verdienen bestaat, maar alleen voor de mensen die de juiste “mindset” tricks hebben!
 3. Het maakt vaak niet uit wat je onderneemt, als je maar de juiste eigenschappen hebt! 60% van de mensen vallen door de mand doordat ze simpelweg niet de gewoontes hebben die hun verder kunnen brengen naar hun volgende level.

Je zal nu misschien denken “het zal wel, ik wil gewoon meer verdienen, ik hoef geen psychologie over mezelf te leren, dat heb ik toch al genoeg op school gedaan of in boeken gelezenals je opzoek bent naar de volgende dingen in jouw leven zou ik je sterk adviseren om verder te lezen….

 • Financiële vrijheid
 • Zekerheid voor de toekomst
 • Geluk en tijd
 • Status verhoging
 • Motivatie
 • Ergens vrijblijvend progressie in kunnen maken
 • Verder/slimmer kunnen denken dan de rest
 • Relaties kunnen bouwen als een meester
 • Ongelimiteerd veel kunnen bereiken.
 • Angstloos gedrag ontwikkelen

Ik weet nog toen ik de beslissing nam om alles te gaan veranderen. Dit was op 1 jan 2017, toen had ik de dagelijkse “effort” genomen om te kijken naar wat mensen succesvol maakt en dat vervolgens in mijn eigen leven toe te passen…

Ik zag dat alle succesvolle ondernemers het volgende in gemeen hadden…

Succestabel

Succestabel

Een volledige Succes tabel!!!!
De missie van de meeste mensen is veel geld verdienen, gelukkig zijn, uniek zijn, liefde, status, zekerheid, financiële vrijheid, etc. Ik ben “real” met je…

Wat iedereen je op dit moment wilt leren met bijvoorbeeld “dropshippen” is om een platform te beheersen zodat jij “(de bovenste laag) missies kunt bereiken.

ONZIN!!!

Zo werkt het helaas niet.
De redenen waarom 70% niet slaagt in financieel vrij worden is puur omdat zij niet een succesvol

 • GEDRAG (eigenschappen)
 • OMGEVING (“must have” omringende factoren)
 • OVERTUIGINGEN en
 • IDENTITEIT, hebben in hun Succes tabel.

GELOOF MIJ…
Er zijn enkele succesvolle ondernemers, maar dit tabel heeft ieder van deze ondernemers onbewust in hun systeem verwerkt.

Zoals ik al zei, ik dacht vroeger net als jij!

Ik wilde ook snel en veel geld verdienen
Ik wilde ook meer vrijheid en geluk voelen.

Maar pas toen ik dit geheim leerde veranderde er iets in mijn leven…

Het geheim dat te maken heeft met een van de grootste leugens die ons zijn verteld sinds jongs af aan!
DE LEUGEN DAT: Als je de juiste kansen krijgt of opzoekt en hard werkt je financieel vrij kunt zijn of geluk kunt ervaren. Dit is simpelweg gewoon niet waar! Het gaat om slim werken en de succesvolle gewoontes die mensen succesvol maken.

Door de NO RESISTANCE METHODE Ik ontwikkelde methodes waardoor ik mijn angsten kon overwinnen, een bom van motivatie kreeg en de wereld om me heen zag als een levende speeltuin waardoor ik grandioze dingen begon te bereiken, zowel fysiek als mentaal en op een economisch vakgebied.

Ik heb deze methode NO RESISTANCE genoemd…

Wat bereikte ik????

Vroeger werd ik EEN HOOP op mijn middelbare school gepest en was ik bang om mezelf te verdedigen, dus besloot ik met de NO RESISTANCE methode een vechtsport te gaan beoefenen genaamd Jiujitsu en daarnaast aan wedstrijden mee te doen.

Vroeger zou ik dit never nooit kunnen door de prestatiedruk en alle mensen die naar mij keken…

Nu geef ik zelfs lessen aan grote groepen, scholen en bedrijven en werd ik 3 jaar later 2e van Nederland met Jiujitsu!!!!

Daarnaast ben ik door de NO RESISTANCE methode van een BBL (LWOO) niveau naar een HBO International Business Management gegroeid en geef ik meerdere keren per maand motivatie trainingen aan bedrijven, instanties en scholen.

Op een economisch vlakgebied groeide ik van een uurloon van 6 euro/ uur naar 17,5 euro/uur, en dit al binnen 1 jaar toen ik 16 was.

Rappen was en is een van mijn grote passies…

Ik was alleen doodsbang om publiekelijk te rappen, ook weer door de NO RESISTANCE methode heb ik voor meer dan 300 man gerapt tijdens een seminar van Eelco de Boer. Ik zeg niet dat dit goed ging…

maar het ging er om dat ik mijn kans pakte en dat ik over mijn angsten heen kwam. Door dit innitiatief heb ik een gratis geluidinstallatie gerkegen van een ondernemer en heb ik een veel groter netwerk waardoor ik veel meer omzet draai met mijn bedrijf.

 

Uri Vergouw rapt bij seminar Eelco de Boer

Uri Vergouw rapt bij seminar Eelco de Boer

Wat heb ik geleerd van de NO RESISTANCE methode:

 • Wat het geheim is achter succes en waarom de meeste mensen niet succesvol worden.
 • Hoe je je angsten op verschillende manieren kunt overwinnen.
 • Hoe je je kansen sneller kan pakken en genereren.
 • Hoe je van negatieve situaties positieve gelegenheden kunt maken.
 • Hoe je door technieken van bijna elk businessmodel een goud kan maken.
 • Hoe je jezelf beter kan verkopen aan anderen.
 • Hoe je betere vriendschappelijke en liefdesrelaties opbouwt.
 • Hoe je motivatie kan generen uit het kleinste deeltje van mijn lichaam.
 • Hoe je als een pro om kan gaan met tegenslagen en daardoor kunt groeien.
 • Hoe je daadwerkelijk financiële vrijheid kunt genereren.
 • Hoe je de juiste mensen om je heen krijgt.
 • Hoe ook jij succesvolle eigenschappen kunt krijgen
 • Hoe je veeeeel meer uit jezelf kunt halen op zowel een economisch als een sociaal vlakgebied.

Wat waren de 2 inzichten van mijn NO RESISTANCE leerproces?

 • Ik was de eerste die dit proces heeft doorlopen, dus als de pilot van deze methode heb ik een hoop moeten vallen en opstaan om mijn succes momenten te bereiken en de methode een geheel te maken.
 • Het gebruiken van de NO RESISTANCE methode is in deze tijd cruciaal. Mensen worden steeds slimmer, scherper en innovatiever. Als ik de NO RESISTANCE methode niet had gebruikt zou ik achter lopen op de rest van de ondernemers, vrienden en kennissen.
 • Bij het misbruiken van de NO RESISTANCE methode (dus het niet serieus nemen van de opdrachten) kreeg ik niet de gewenste resultaten binnen een korte termijn.

Andere succesverhalen!

Rosita’s: restaurant in Almere

Het Rosita’s team heeft een toffe NO RESISTANCE training gehad waardoor zij een goede start aan een betere inzet en communicatie binnen het bedrijf konden creëren.
(Rosita’s was vorig jaar het beste restaurant van Flevoland geworden!)

Hogeschool van Amsterdam

Na een motivatie training hebben de leerlingen van de Hogeschool van Amsterdam beteren cijfers gehaald, zijn ze gemotiveerder en kunnen ze op hun parttimejob meer verdienen!!!!

Taco y mas

Bij het gebruiken van de NO RESISTANCE methode ontdek je:

 • Wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het moet bereiken
 • Zelfverzekerdheid in wat je wilt doen
 • Motivatie en kracht voor wat je wilt doen
 • Hoe je al in 1 week progressie kunt maken
 • Beheersing van jouw angsten
 • Mentale zekerheid
 • Gelukkiger voelen en zijn met jezelf
 • Kansrijke gelegenheden sneller inzien
 • Meer succesverhalen kunnen delen
 • Sneller tot actie komen
 • Kennis over anderen
 • Snellere herstelperiode bij tegenslagen
 • Zelfbewustzijn
 • Hoe je ongelimiteerd kunt groeien
 • Wat de meest gemaakte fout is van onze generatie
 • Wat jouw passies zijn
 • De beste technieken om uit jouw huidige levenspatroon te stappen
 • Hoe je meer rust kunt krijgen

Ik vind het waardevoller om te leren van iemand die zelf een methode heeft geleerd en toegepast in plaats van iemand die er één doorverteld…

Dit is wat er tegenwoordig helaas een hoop gebeurd. Ondernemers die winst willen maken doormiddel van succesverhalen en methodes van bekendheden zoal Tony Robbins door te vertellen en te verkopen. Of je zoet proberen te maken door te zeggen dat “dropshippen” jouw ticket voor vrijheid is

Deze verhalen ben je waarschijnlijk op YouTube, Facebook of Instagram advertenties al tegen gekomen.

DE NO RESISTANCE Filosofie is volkomen uniek, zelf ontwikkelt, ervaren en geëvalueerd met anderen succesvolle ondernemers zodat OOK JIJ DAADWERKELIJK PROGRESSIE KUNT MAKEN IN JOUW LEVEN!

Er is echter één ding dat je moet weten…

Je gaat leren van een jong persoon

Ik ben 19 jaar…

Ik weet nog dat ik vorig jaar mijn eerste klant had in Almere. Ik ging samen met hem bij een café genaamd Le Baron zitten om hem van zijn angsten af te helpen. Dit was na 30 minuten al een succes, terwijl hij meerdere keren geld had besteed aan psychologen. Nu kan ook hij eindelijk ervaren hoe goed het voelt om vrij te leven zonder grenzen.

Dat werd het moment dat ik besefte hoeveel mensen ik wel niet kon helpen zowel financieel als persoonlijk met mijn methode!

Dit is de allereerste keer dat ik een onlineprogramma lanceer…

Geloof mij, bij elke verkoop van de “NO RESISTANCE METHODE” doe ik een vreugdedansje! Omdat ik weet dat er op dat moment één persoon bij komt die ik kan helpen en die daadwerkelijk succes kan ervaren!

Spannend dus ☺

Maar ik hoop dat mijn leeftijd niet belangrijk voor je is, het gaat namelijk niet om mij…

Het gaat om jou en het succes dat je mogelijk laat liggen door de NO RESISTANCE methode niet te gebruiken.

Er zitten zoveel praktische tips en technieken in deze training verwerkt dat je misschien wel zult ervaren dat dit de meest waardevolle investering is die je ooit hebt gedaan.

Wanneer je alles implementeert en BLIJFT DOEN zal je ook direct resultaten zien!

Laten we het zo doen:

Wanneer je zo beslist om te investeren in mijn “NO RESISTANCE METHODE”, ontvang je niet alleen onmiddellijk toegang tot de volledige training,

maar ook zal je toegang krijgen tot de exclusieve lancering bonussen

Wat ontvang je zo direct onmiddellijk na aanmelding, NAAST de “NO RESISTANCE METHODE online training?

Bonus 1

Een extra “commitment en sales” training door middel van documenten en filmpjes
T.w.v. 229 Euro

Bonus 2

30 sterke quotes en tips die ik tijdens het seminar van Eelco de boer op heb gedaan.
T.w.v. 275 Euro

Bonus 3

5 businessmodellen waar jij al direct geld mee kunt verdienen.
Ik wil natuurlijk wel dat je direct een verschil kunt maken in jouw leven wanneer je de juiste karaktereigenschappen hebt geleerd 😉

Dan is natuurlijk de vraag, wat is een goede investering voor de “NO RESISTANCE METHODE”?

Dit is de allereerste training die ik ooit heb gemaakt. Ik heb alles erin gestoken wat ik erin kon steken en het bepalen van de prijs vind ik echt moeilijk.

Ik heb verschillende geholpen klanten geïnterviewd en gevraagd om advies en deze zeven personen en bedrijven vinden dat ik minimaal een prijs 700 euro ervoor moet vragen, omdat het een snel en vrijblijvend resultaat is.

Ik moet eerlijk bekennen, dat dit helemaal nieuw voor mij is. Dus ik moet nog groeien in het vragen van hogere prijzen.

Dus ik heb besloten om de prijs uiteindelijk op 450 euro te zetten, maar

In alle eerlijkheid; dat vind ik nog steeds een hoog bedrag.

Dat bedrag zou ik zelf vroeger als student niet kunnen uitgeven 

Ik heb dus besloten om een bedrag te vragen wat voor mij wat comfortabeler aanvoelt.

Om “eraan te wennen” heb ik besloten om laag te beginnen, en de prijs waarschijnlijk wekelijks met 25 euro te gaan verhogen,

Totdat ik op de uiteindelijke prijs van 450 euro kom.

Om het voor mezelf makkelijker te maken, heb ik dan maar besloten tijdens dit “trainingsaanbod” om het nog niet aan te bieden voor

450 euro, “maar wel 79,95 euro”

Nog even voor de duidelijkheid:

 • BONUS 1: Een extra “commitment en sales” training door middel van documenten en filmpjes t.w.v. 229 euro.
 • BONUS 2: 30 sterke quotes en tips die ik tijdens het seminar van Eelco de boer op heb gedaan t.w.v. 275 euro.
 • BONUS 3: De NORESISTANCE METHODE voor maar 79,95 euro i.p.v. 450 euro.
 • BONUS 4: 5 businessmodellen waar jij al direct geld mee kunt verdienen voor deze zomer!!
 • BONUS 5: Ik doe een vreugdedansje na je aanmelding.

 

Deze week voor maar 79,95 euro i.p.v. 450

Deze korting is geldig tot

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoals je misschien begrijpt is dit echt een tijdelijk introductieaanbod en behoud ik me het recht om dit aanbod op iedere willekeurig moment offline te halen of de prijs te verhogen zonder enige aankondiging.

Wat maakt deze training anders dan andere trainingen?

In tegenstelling tot andere trainingen hou ik met deze training niets voor jou achter. Ik geef je de businessmodellen + de eigenschappen waar je business op moet bouwen. Wat ik je vertel is echt alles wat ik weet zodat jij dezelfde successen kunt behalen. 🙂

Werkt het ook voor…?

Het werkt voor iedereen die succes wil bereiken over zijn angsten heen wil komen en meer motivatie nodig heeft. Het maakt niet uit of je dik, dun, oud, jong bent of al wat langer een angst hebt.

Ik weet nog niet echt wat ik wil met mijn leven?

De NORESISTANCE METHODE is gemaakt om meer over jezelf te leren kennen, zowel fysiek als mentaal, zodat jij over je angsten heen kunt komen en vervolgens sneller succes kunt bereiken. Dus ook voor jou is het een goede investering om de NO REISTANCE METHODE te gaan gebruiken!

Ik heb hier geen tijd voor?

Wat echt veel tijd kost is de verkeerde dingen doen. En ik kan je garanderen dat je zelfs met een minimum aan tijd een maximum aan resultaten kunt behalen wanneer je deze training volgt.

Ik heb alles al geprobeerd en het werkte niet?

Dit heb ik vaker gehoord en ik begrijp volledig wat je bedoelt. Voordat ik aan de slag ging met de NO RESISTANCE METHODE was ik ook altijd opzoek en dacht ik elke keer dat er niks was wat mij kon motiveren om over mijn angsten heen te komen en commitment te sluiten. Er zijn in deze training technieken die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gehoord

Via deze link krijg je direct toegang tot de NO RESISTANCE METHODE!

Groeten,

Uri Vergouw

Deze korting is geldig tot

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

By continuing to use the site, you agree to the use of functional cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close