fbpx

Motivatie en coaching

Wil ook jij over jouw weerstand heen komen en is het tijd om hier echt wat aan te doen?

Ik heb interesse!

START VANDAAG

Je hoeft niet groots te zijn om te beginnen, maar je moet kunnen beginnen om groots te worden. Wanneer start jij?

 

ONGELIMITEERD Support

Er is niks fijner dan goede service en bereikbaarheid. Tijdens jouw traject zal jou coach dagelijks bereikbaar zijn per whatsapp, zodat ook jij alle vragen en emoties met hem kan delen. Wil je meer weten? 

TWIJFEL JE?

Heb je Twijfels over jouw situatie of het pakket? Maak je geen zorgen. Meld je hier onder aan voor een gratis gesprek met een van onze coaches. zo kun je advies krijgen over je situatie en zal je je zelfverzekerder met je keuze voelen 🙂 Maak hieronder een gratis INTAKE

100+ Tevreden klanten

Na het volgen van Uri’s commitment pakket heb ik alleen maar mogen groeien met mijn fysiotherapie praktijk (collinsfysio.nl). Door zijn begeleiding, training en kennis heb ik binnen 2 weken een website kunnen opzetten, mijn social media kanalen aangemaakt en strategische plannen & prijzen opgezet. Ik kan alleen zeggen dat ik ontzettend dankbaar ben en dat ik het iedereen adviseer. De eerste stap om te investeren was voor mij het moeilijkst, maar er is geen moment geweest na mijn stap dat ik de waarde niet terug heb mogen ontvangen van Uri. 

Selena Collin

Owner, Collinsfysio

Ik ken Uri zo’n 5 jaar. Toen ik het persoonlijk zwaar had door privé omstandigheden en erg in de knoop zat, sprak Uri met mij. Hij nam de tijd om te kern eruit te halen en motiveerde mij. Dat heeft mij staande gehouden en een positieve vooruitzicht gegeven.
Nadat ik beter in mijn vel zat en een andere functie had wilde ik aan mij zelf werken, to be a better me! Ik dacht meteen aan Uri, want hij weet mij het beste te coachen. De tijd die hij ervoor neemt om de angel te vinden en eruit te halen is priceless! Het geduld, zijn ruimdenkenheid en het levelen vind ik persoonlijk erg fijn. Als je wordt gecoacht is het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik heb doelen gesteld en na een aantal sessies kan ik zeggen dat ik al 50% heb behaald. Een van mijn doelen was stoppen met roken. Na 1 intensieve sessie heb ik geen sigaretten meer aangeraakt. Ook wilde ik mijn bescheidenheid omzetten naar meer voor mezelf opkomen. Ik kan vertellen dat ik veel beter voor mezelf kan opkomen en me niet makkelijk meer laat wegcijferen. Dus, heb jij doelen waar je aan wil werken en zoek je een professional, dan is Uri zeker een aanrader!!

Esleric Post-Ralf

Commitment pakket, ABN Amor

Uri is een van mijn favoriete mensen om gesprekken mee te voeren, omdat hij je altijd weg laat gaan met intrinsieke motivatie waardoor je gelijk over gaat op actie. Hij draait nergens omheen en houdt je echt een spiegel voor. Hij heeft een doorslaggevende factor gehad in het doorbreken van mijn obtstakels in mijn persoonlijke leven én in mijn business. Door de veilige en betrouwbare omgeving die hij creëert, kom je echt bij de kern zodat je de wortels van het obstakel kan aanpakken. Dus geen korte termijn optimisme, maar lange termijn resultaat.

Sharely Winkel

Coach en Ondernemer

JASON BRAKE

TESTIMONIAL PERSONAL TRAINING

ELSERIC POST-RALF

TESTIMONIAL DEDICATED PAKKET

Darryl

TESTIMONIAL

E-BOOK

Henk Heneweer

TESTIMONIAL EXCLUSIVE PAKKET

SHahrzad Abedini

TESTIMONIAL PERSONAL TRAINING

Veel gestelde vragen

Heb ook jij jouw twijfels, bekijk gerust hieronder de meest gestelde vragen van onze deelnemers. 

Wat als mijn budget klein is 

Er word altijd ruimte gemaakt voor een GRATIS intake gesprek, waarin er samen met jou gekeken word naar de mogelijkheden en het verspreiden van de betaling. Wij kunnen je garanderen dat met het minimaal aantal uur je het maximale uit de sessies zult halen en het waarschijnlijk een van je beste investeringen dit jaar zal zijn

Ik heb niet veel tijd

Wat pas echt tijd kost is bezig zijn met dingen waar je op lange termijn niks aan hebt. Iedereen is tegenwoordig druk. We maken tijd voor de boodschappen, het werk, de familie, onze vrienden en kennissen, noem het maar op. Wanneer word het tijd voor jou? Je kunt er nooit voor anderen zijn als je er niet voor jezelf bent. 

Ik weet nog niet wat ik wil

Geen probleem. In een kort telefonisch gesprek zal ik het maximale uit jou kunnen krijgen door middel van jouw inzet. Zo wordt het ook voor jou duidelijk wat jij wil in het leven en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Het kan ook zo zijn dat je er tijdens het gesprek niet achter komt. Dan geeft ik je op zijn minst opdrachten, tips en tricks, zodat je er zo snel mogelijk achter komt. Meld je eventjes aan voor een GRATIS INTAKE.

Kan ik iemand mee nemen?

uitzonderlijk mag je iemand mee nemen. Een voorbeeld hiervan is bijv. relatie therapie. 

Ik vind over mijn angsten, depressies of verslavingen komen spannend

 Achter je grootste weerstand schuilt je grootste succes. Het nemen van de stap is niet makkelijk, dat klopt. Maar niemand zij dat het overtreffen van jezelf makkelijk zou zijn. De stap die maak jij en Uri begeleid je daarbij. Maak graag een gratis intake zodat hij je zo goed en ontspannen mogelijk kan aanraden wat het beste plan is voor jou. 

Ik heb al vaker zo iets gedaan.

Tijdens mijn NLP opleiding kwam ik er al gouw achter dat ik de jongste van de groep was. De gemiddelde leeftijd van zo’n opleiding is ongeveer tussen de 30 a 40 jaar. Wat mij ook verbaasde is dat zeker wel meer dan 30% de technieken al wisten en zij hier over opschepten. mijn vraag was dan ook, “als je al deze technieken al zo goed weet, waarom volg je dan de opleiding”? Al snel waren ze stil, omdat ze besefte dat er een groot verschil is tussen weten en doen. Het probleem is dat wij te vaak onze ogen dicht houden omdat we denken iets te weten, maar als dat zo zou zijn, hadden wij onze doelen al behaald. Hierdoor ben je nooit uitgeleerd en adviseer ik om er met een frisse kop in te gaan.  

Bereik ons

Wil ook jij direct contact met ons opnemen?

Amsterdam, The Netherlands

+31 6 48 38 11 56

info@noresistance.nl

MEld je aan voor een gratis intake

By continuing to use the site, you agree to the use of functional cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close